Ke koho ʻana i kahi kūpono no kāu FSPA Swim Spa

ʻO ka hoʻokomo ʻana i kahi ʻauʻau ʻauʻau FSPA ma kou home he ala hoihoi ia e hoʻohui i nā pōmaikaʻi o kahi wai ʻauʻau a me kahi ʻauʻau wela i loko o hoʻokahi ʻāpana.Eia nō naʻe, ʻo ke koho ʻana i kahi kūpono no kāu spa ʻauʻau FSPA he hoʻoholo koʻikoʻi e hiki ke hoʻololi nui i kāu ʻike.

 

1. Ma loko a i waho paha:

ʻO kekahi o nā hoʻoholo mua āu e hana ai inā makemake ʻoe e kau i kāu spa ʻauʻau FSPA i loko a i waho paha.Loaʻa i nā koho ʻelua ko lākou mau pono a me nā hemahema.Hāʻawi ka hoʻokomo i loko i ka hoʻohana a puni ka makahiki, ka pilikino, a me ka pale mai nā mea.ʻO ka hoʻokomo ʻana i waho e hiki ai iā ʻoe ke leʻaleʻa i ke ʻano kūlohelohe a hāʻawi i kahi ʻike ākea.

 

2. Wahi a me ka nui:

E noʻonoʻo i ka wahi i loaʻa no kāu spa ʻauʻau FSPA.E hōʻoia i ka nui o ka lumi e hoʻokipa ai i ka ʻāpana me ka ʻoluʻolu, me ka waiho ʻana i kahi kūpono no ka hele ʻana a puni a no nā mea pono a me nā mea pono.E ana pono i ka ʻāpana, me ka noʻonoʻo ʻana i ka nui a me ke ʻano o kāu kumu hoʻohālike ʻauʻau kai FSPA i koho ʻia.

 

3. Hiki ke komo:

E noʻonoʻo i ka maʻalahi o ke komo ʻana i kāu spa ʻauʻau FSPA.Makemake ʻoe i kahi ala maʻemaʻe a palekana i ka spa.E hōʻalo i nā wahi e pono ai ka hoʻoponopono ʻāina nui a i ʻole ka hoʻololi ʻana i ke kūkulu ʻana e hōʻoia i ka hiki ke komo.

 

4. Pilikino a me nā manaʻo:

E noʻonoʻo i ka pae o ka pilikino a me nā manaʻo āu e makemake ai.Makemake kekahi mau mea hale i kahi wahi kūʻokoʻa a kaʻawale no kā lākou ʻauʻau kai FSPA, aʻo nā mea ʻē aʻe e makemake paha ia e lilo ia i ʻāpana o kahi noho nui waho me ka nānā ʻana i ka māla a i ʻole ka ʻāina.

 

5. Lā a Malu paha:

E noʻonoʻo e pili ana i ka ʻike ʻana i ka lā.ʻOiai makemake kekahi e hoʻomaha i ka lā i ka wā e leʻaleʻa ana i kā lākou ʻauʻau kai FSPA, makemake paha kekahi i kahi malu e pakele ai i ka wela.E noʻonoʻo i ka neʻe ʻana o ka lā i ka lā a me ka makahiki.

 

6. Kākoʻo kūkulu:

E hōʻoia e hiki i ka wahi i koho ʻia ke kākoʻo i ke kaumaha o ka spa ʻauʻau FSPA, ʻoi loa ke hoʻopiha ʻia i ka wai a me nā mea noho.Inā pono, e kamaʻilio me kahi ʻenekinia kūkulu hale e loiloi i ka kūpono o ka pūnaewele.

 

7. Loaʻa i ka uila a me ka paipu:

E hōʻoia i ka maʻalahi o ka wahi i koho ʻia i nā pili uila a me nā paipu.ʻO ka hoʻokomo pono ʻana a me ka mālama ʻana i kāu spa ʻauʻau FSPA pono ke komo kūpono i nā kumu mana a me ka wai.

 

8. Nā hoʻoponopono kūloko:

E nānā i kāu mau loina kūkulu hale a me nā lula e pili ana i ka hoʻokomo ʻana i ka spa a me ka loko.E hōʻoia i ka hoʻokō ʻana o kāu wahi i koho ʻia me nā koi palekana a me ka zoning.

 

9. Hoʻolālā ʻāina a me nā mea nani:

E noʻonoʻo pehea e komo ai ka spa ʻauʻau FSPA i kāu hoʻolālā ʻāina āpau a me ka nani.Hiki i ka ho'olālā'āina a puni ka spa ke ho'onui i kona mana'o hi'ohi'ona a hana i kahi lewa ho'okipa.

 

10. Ka mālama a me ka hoʻomaʻemaʻe:

E koho i kahi e maʻalahi ai ka mālama ʻana a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kāu spa ʻauʻau FSPA.E noʻonoʻo e pili ana i ka hoʻoheheʻe ʻana, ka hoʻokele ʻōpala, a me nā pono hoʻomaʻemaʻe kūikawā.

 

ʻO ka hope loa, ʻo ka wahi kūpono loa no kāu ʻauʻau kai FSPA he kaulike ia o kāu mau makemake pilikino, noʻonoʻo pono, a me ka wahi i loaʻa ma kāu waiwai.E hoʻokaʻawale i kou manawa e loiloi i kēia mau mea, a e hele maikaʻi ana ʻoe e leʻaleʻa i kāu spa ʻauʻau FSPA ma kahi hoʻonohonoho e hoʻonui ai i ka hoʻomaha a me ka maikaʻi.Ma loko a ma waho paha, hiki i kāu spa ʻauʻau FSPA ke hoʻohui maikaʻi i kou home, e hāʻawi ana i ka leʻaleʻa a puni ka makahiki a me kahi e hoʻomaha ai.