E Hoʻokiʻekiʻe i kou Soak: He alakaʻi no ke koho ʻana i ka ʻauʻau ʻauʻau kūpono loa

Hoʻomaka ka hoʻololi ʻana i kou lumi ʻauʻau i wahi hoʻomaha hoʻomaha me ke koho ʻana i ka ʻauʻau ʻauʻau kūpono.Me ka nui o nā koho i loaʻa, ʻo ka ʻimi ʻana i ka mea kūpono loa no kāu mau pono hiki ke lilo i mea hoʻoikaika paʻakikī.Eia kahi alakaʻi piha e kōkua iā ʻoe e hoʻoholo i ka ʻike a hoʻololi i kou manawa ʻauʻau i kahi pakele nani.

 

1. Nā mea nui:

E noʻonoʻo i nā ana o kou lumi ʻauʻau a koho i kahi ʻauʻau ʻauʻau e kūpono pono i ka wahi i loaʻa.Mai nā pahu kūʻokoʻa kūʻokoʻa paʻa i nā hiʻohiʻona ākea ākea, ke koho ʻana i ka nui kūpono e hōʻoia i ka hana a me ka lokahi nani i loko o kou lumipaku.

 

2. Kaila a me ka Hoʻolālā:

ʻO ka hoʻolālā ʻana o kāu ʻauʻau ʻauʻau ke hoʻonohonoho i ka leo no kāu lumi ʻauʻau holoʻokoʻa.Inā makemake paha ʻoe i ka nani maʻamau o kahi ʻauʻau clawfoot a i ʻole nā ​​laina sleek o kahi pā kūʻokoʻa o kēia wā, e koho i kahi ʻano e hoʻopiha i kou nani o ka lumi lumi.ʻO ka hui ʻana i nā mea hoʻolālā hoʻolālā e hana i kahi ākea a me ka nānā ʻana.

 

3. Koho Material:

ʻAʻole pili ka mea o kāu ʻauʻau ʻauʻau i kona lōʻihi akā pili pū kekahi i ka ʻauʻau ʻauʻau.ʻO ka Acrylic, ka hao, a me ka fiberglass nā koho kaulana, hāʻawi kēlā me kēia i nā pono kūʻokoʻa.He māmā a maʻalahi ka mālama ʻana i ka Acrylic, mālama ka hao i ka wela, a hāʻawi ka fiberglass i kahi koho kūpono.E noʻonoʻo i kāu mau makemake a me kou nohona i ke koho ʻana i ka mea i kūpono iā ʻoe.

 

4. Hōʻoluʻolu a me Ergonomics:

ʻO ka ʻauʻau ʻauʻau hope e hoʻomoe iā ʻoe i ka ʻoluʻolu.E ʻimi i nā hoʻolālā ergonomic e hoʻohālikelike i ke ʻano o kou kino, e hāʻawi ana i ke kākoʻo maikaʻi loa no kahi wai hoʻomaha.ʻO nā hiʻohiʻona e like me ke kua sloped a me nā poʻo i kūkulu ʻia e hoʻomaikaʻi i ka hōʻoluʻolu, e hōʻoiaʻiʻo ana i kou ʻauʻau ʻana he ʻike hou.

 

5. Nā koho hoʻokomo:

E noʻonoʻo i kāu hoʻolālā lumi lumi a me nā hoʻonohonoho paipu no ka hoʻoholo ʻana i ke koho hoʻonohonoho kūpono loa.He ʻōlelo wiwo ʻole nā ​​pahu kū kūʻokoʻa, ʻoiai ʻo ka alcove a i ʻole nā ​​pahu hāʻule i loko he mau koho kūpono.ʻO ka hoʻomaopopo ʻana i nā koi hoʻonohonoho e hōʻoia i ka hoʻohui pono ʻana o kāu ʻauʻau i koho ʻia i loko o kāu hoʻolālā lumi lumi.

 

6. Hana pono:

Ma waho aʻe o ka nani, e noʻonoʻo i ka hana o kāu ʻauʻau.Hāʻawi nā pahu jetted i nā pono lapaʻau me ka lomilomi ʻana i nā jet, ʻoiai ʻo ka wai ʻauʻau e hoʻokumu i ka hohonu no kahi ʻike kaiapuni nani.E noʻonoʻo i kāu ʻike ʻauʻau i makemake ʻia a koho i kahi ʻauʻau ʻauʻau e kūlike me kāu mau pahuhopu hoʻomaha.

 

7. Ka mālama a me ka hoʻomaʻemaʻe:

ʻO ka ʻauʻau ʻauʻau haʻahaʻa ke kī i ka mālama ʻana i kona nani i ka wā.E koho i nā mea kū'ē i nā stains a maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe.ʻAʻole wale kēia e hōʻoia i ka lōʻihi o kou ʻauʻau ʻauʻau akā hoʻomaʻamaʻa pū kekahi i kāu hana hoʻomaʻemaʻe, e ʻae iā ʻoe e nānā i ka leʻaleʻa i kāu ʻauʻau ʻoluʻolu.

 

I ka hopena, ʻo ke koho ʻana i ka ʻauʻau ʻauʻau maikaʻi loa e pili ana i ka noʻonoʻo ʻana i ka nui, ke ʻano, ka mea, ka hōʻoluʻolu, ka hoʻonohonoho ʻana, ka hana, a me ka mālama ʻana.Ma ka mālama ʻana i kēia mau mea i ka noʻonoʻo, hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i kahi hale ʻauʻau e hōʻike ana i kou ʻono a hāʻawi i kahi wahi kūpono e hoʻomaha ai ma hope o ka lā lōʻihi.E hoʻokiʻekiʻe i kou soak, apo i ka nani, a hoʻohuli i kou lumipaku i wahi hoʻomaha hoʻomaha me ka ʻauʻau ʻauʻau kūpono no ʻoe.