E fiafia le auvalaaulia i Ta'ele'ele Ta'ele'ele fou: O se Va'aiga i le Lumana'i o Fa'amalie

I le avea ai ma tagata femalagaaʻi, ua matou oʻo uma i le faʻamoemoe e laa atu i totonu o se potu talimalo matagofie ma maua ai nai paʻi laiti e faʻapitoa ai le nofo ai.O se tasi o ia vaega ua pu'eina ai loto o malo talimalo i le lalolagi atoa o le faleta'ele fou.

Fuafuaga matagofie:

O le mea muamua e pu'eina e lau vaai o le matagofie o nei tapu ta'ele faletalimalo.E o'o mai i le tele o foliga ma sitaili, e masani ona fa'afefiloi lelei ma le matagofie atoa o le potu.Pe o se fa'alelei, fa'aonaponei mamanu po'o se fa'amata'aga, fa'alelei foliga, o nei tubs ua mamanuina e fai ai se fa'amatalaga.

Faamafanafanaga Lautele:

O ta'ele fou o faletalimalo e faamuamua le mafanafana.E lapopoa ma loloto nai lo tapu masani, e mafai ai e malo ona faʻaloaloa ma faʻatofu atoatoa i latou i le malologa.E pei o le i ai o se spa patino i totonu o lou potu faletalimalo.

Fa'atekinolosi Mea ofoofogia:

O nei tapu ta'ele e masani ona fa'apipi'iina i tekonolosi fa'aonaponei.E mafai e tagata asiasi ona pulea le vevela o le vai, moli, ma e oʻo lava i le taina o musika faʻamafanafana i na o ni nai paʻu i luga o le laulau paʻi.O se symphony o le mafanafana ma le faigofie.

Aromatherapy ma Chromotherapy:

Ole tele o tapu ta'ele ile faletalimalo e iai le aromatherapy ma le chromotherapy.E mafai e tagata asiasi ona filifili mai se filifiliga o manogi ma lanu e fatu ai se ta'ele fa'apitoa ma fa'afouina.

Va'ega Hydrotherapy:

Mo le malolo sili, o nisi o tapu taele faletalimalo ua faʻapipiʻiina i vaalele hydrotherapy.O nei vaalele e maua ai se massage malu, e faʻamama ai le atuatuvale ma le atuatuvale.E pei o le faia o se tafaoga fa'apitoa i lou lava potu.

Vaaiga Matagofie:

O nisi o faletalimalo latou te faia se laasaga e ala i le faʻatulagaina o tapu taʻele i tafatafa o faʻamalama tetele ma vaaiga ofoofogia o le taulaga poʻo le natura.Vaai faalemafaufau i le susu i le vai mafanafana a o matamata i se goto mataʻina po o moli feilafi o le aai. 

Tausiga Faigata:

O le fa'amamaina ma le tausiga o se savili i nei tapu ta'ele faletalimalo.Ua mamanuina ma le faigofie o le faʻaogaina i le mafaufau, faʻamautinoa e mafai e malo ona fiafia atoatoa i latou poto masani e aunoa ma se faʻalavelave.

Totogi Fa'apitoa:

O le aufaigaluega a le faletalimalo e masani ona alu i le maila faaopoopo e fa'apitoa ai le ta'ele.Atonu e te maua se filifiliga o masima ta'ele, suau'u, po'o se tusi tusilima fo'i e fa'afeiloa'i oe i lou malolo malolo.

Fa'alilolilo ma Fa'afaigofie:

O le i ai o se tapu ta'ele i totonu o lou potu faletalimalo e maua ai le tulaga sili ona le faalauaiteleina ma le faigofie.E mafai ona e fiafia i se fa'asusu fa'amalie i so'o se taimi e aunoa ma le mana'omia e fa'asoa se avanoa fa'atasi.

O Mea e Faagaloina:

Mulimuli ane, o nei tapu ta'ele faletalimalo fou e fatuina manatuaga tumau mo malo.Latou te ofoina atu se avanoa e faʻamalo ai ma faʻamafanafanaina oe lava, suia se faletalimalo nofomau i se sola ese ofoofogia ma toe faʻafouina.

O le ta'ele ta'ele fou o lo'o toe fa'amaninoina le fa'afiafiaga tau faletalimalo.E le na o se tapu;o se malutaga o malologa, o se mea faatekinolosi, ma se puna o taimi e le mafaagaloina.O tagata faimalaga i le salafa o le lalolagi o loʻo fiafia i nei foliga fou, ma e faigofie ona iloa pe aisea.O le mea lea, o le isi taimi e te siaki ai i totonu o se faletalimalo, ia saunia e faʻafeiloaʻi i le faʻaogaina o le taʻele faletalimalo, se vaʻaiga i le lumanaʻi o le malologa.