Le Manatu Fa'ata'ita'i ole Va'ese'esega Vai-Eletisi ile Swim Spas

I totonu o le lalolagi o loʻo faʻaauau pea le faʻaogaina o tekinolosi faʻapolopolo, o le manatu o le vavaeeseina o le vai-eletise ua tulaʻi mai e avea o se suʻega taʻaloga, aemaise lava i le mamanu ma le faʻatinoga o faʻauʻu aau.I totonu o lenei blog post, matou te suʻesuʻeina le mea e aofia ai le vavaeeseina o le vai-eletise ma pe faʻafefea ona faʻaogaina e taʻavale aau lenei auala fou mo se faʻaleleia atili ma le saogalemu o tagata faʻaoga.

 

1. Malamalama i le Vaeluaga o le Eletise-Suavai:

O le vavaeeseina o le vai-eletise o se filosofia mamanu e faʻamamafa ai le tuʻueseeseina o vaega e fesoʻotaʻi ma vai mai elemene eletise i totonu o le spa.O le sini autu o le faʻaleleia o le saogalemu e ala i le faʻaitiitia o le lamatiaga o le eletise poʻo le faʻaleagaina e mafua mai i le ola faatasi o le vai ma le eletise.

 

2. Le Taua o le Saogalemu i Fale Ta'ele'au:

O fa'a'au'au, lea e tu'ufa'atasia ai fa'amanuiaga o le vaita'ele ma le vai vevela, o lo'o tula'i mai ai ni lu'itau fa'apitoa ona o le ola fa'atasi o vai ma vaega eletise.O le saogalemu e sili ona taua i ia siosiomaga, ma o le vavaeeseina o le vai-eletise e faʻafeiloaʻi ai lenei popolega e ala i le faʻatinoina o faiga e faʻamautinoa ai le saogalemu o tagata faʻaoga.

 

3. Fa'afefea ona ausia e Spas Swim Swim Separation Hydro-Electric Separation:

O fa'a'au'au va'a fa'atino le vavae'esega vai-eletise e ala i le tele o fa'ata'ita'iga autu o le mamanu:

 

a.Faamaufa'ailoga ma Fa'amaufa'ailoga Suavai:

O vaega eletise o le aau, e pei o pamu, faʻavevela, ma faʻatonuga, o loʻo tuʻuina i totonu o pa puipui e le susu.O vaega fa'amaufa'ailoga nei e puipuia ai mea fa'aeletonika mai feso'ota'iga sa'o ma le vai, fa'aitiitia ai le lamatiaga o fa'alavelave tau eletise.

 

e.Tu'uesea o Vaega:

O le fa'atulagaina o nofoaga fa'a aau e aofia ai le fa'atulagaina ma le fa'aesea o vaega eletise mai nofoaga e feso'ota'i sa'o ile vai.O lenei fa'aesea e fa'aitiitia ai le avanoa e so'o ai le vai i vaega ma'ale'ale eletise.

 

i.GFCI (Ground Fault Circuit Interrupter) Puipuiga:

O nofoaga fa'aau'au ua fa'apipi'iina i le puipuiga o le GFCI, ose mea taua tele mo le saogalemu e vave motusia ai le eletise pe a tupu se fa'aletonu i le eleele, ma puipuia ai fa'alavelave fa'afuase'i o le eletise.

 

o.Tausi ma Tulaga Saogalemu:

O kamupani ta'uta'ua faufale ta'ele e tausisi i tulaga ma ta'iala mo le saogalemu, ma fa'amautinoaina o latou oloa e fetaui pe sili atu i ta'iala tau alamanuia.O le usita'ia o nei tulaga fa'ata'atia e saofagā i le tulaga lelei atoatoa o le vavae'esega vai-eletise.

 

4. Fa'amanuiaga mo Tagata Fa'aaoga ole Va'ese'esega Vai-Ele'ele:

O le fa'atinoina o le tu'ueseeseina o le vai-eletise i nofoaga fa'a'au'au e fa'aliliuina i fa'amanuiaga tino mai mo tagata fa'aoga.O le a'afiaga o le fa'ate'ia eletise po'o le fa'aleagaina o vaega o le spa e matua fa'aitiitia, fa'atupuina le leai o se popole ma le fiafia i tagata ta'ito'atasi ma aiga.

 

O le vavaeeseina o le vai-eletise e fai ma sui o se tulaga taua tele i tekinolosi fa'apolopolo, aemaise lava i le mamanu ma le saogalemu o fale taele.E ala i le fa'amavaeina o mea e feso'ota'i ma vai ma mea fa'aeletise, e maua ai e spa 'au'au se paleni lelei i le va o galuega ma le saogalemu.A'o sailia e le au fa'atau vaifofo fa'ama'i e fa'amuamua lo latou soifua manuia, o le tu'ufa'atasiga o le vai-eletise vavae'ese i totonu o ta'ele'ele'ele e fa'amamafaina ai se tautinoga i le fa'afouga ma le fa'aogaina o le fa'aoga i le fa'alauteleina o le lalolagi o vai vai.