Fa'ailoaina le Fa'amaneta o le Fa'a'ese'esega PU i fafo Spa

O tafaoga i fafo o le faʻataʻitaʻiga lea o le malolo ma le toʻa, e maua ai se faʻasao e faʻamalolo ma toe faʻafouina.E ui ina mata'ina le pito i fafo o nei malutaga matagofie, ae o foliga natia e matua mata'ina ai.Faatasi ai ma nei mea, o le PU (Polyurethane) faʻamaufaʻailoga faʻapipiʻi e tu o se toa e le o taʻua, o loʻo faia se sao taua i le faʻatinoga o spa.I totonu o lenei blog, o le a matou faʻamalamalamaina pe o le a le PU insulation layer, o ana galuega, ma pe faʻafefea ona faʻaogaina.

 

Malamalama i le PU Insulation Layer:

O le PU faʻamalama faʻapipiʻi i totonu o le spa i fafo o se faʻailoga faʻapitoa faʻapitoa e fai ma pa puipui vevela.O lo'o tu'u lelei i totonu o le kapoti po'o le atigi o le spa e fa'apipi'i ai vaega o le spa i se popo mafanafana ma le puipuiga.

 

O galuega a le PU Insulation Layer:

1. Fa'asao vevela:O le matafaioi autu a le PU insulation layer o le tuʻuina atu lea o le faʻaogaina lelei o le vevela.E fai ma talipupuni e puipuia ai le gau o le vevela, faʻamautinoa o loʻo tumau pea le vai i totonu o lau spa ile vevela manaʻomia.O le mea lea, e faʻaitiitia ai le manaʻomia mo le faʻavevelaina faifaipea ma faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi.

 

2. Fiafia i le Tausaga Faaletausaga:Faatasi ai ma le PU insulation layer, e mafai ona fiafia lau spa i fafo i vaitau uma.E taua tele i masina malulu, lea e faatumauina ai le vevela o le spa e oʻo lava i tulaga malulu, e ofoina atu ai se malolo mafanafana ma faʻafeiloaʻi.

 

3. Fa'asao Malosi:Fa'aitiitia le vevela o lona uiga o le fa'avevela a lau spa e le tau galue malosi.O le i'uga, o le a e fiafia tele i le fa'asaoina o le malosi, fa'aitiitia uma au pili fa'aoga ma le a'afiaga o le si'osi'omaga o lau spa.

 

4. Fa'aleleia le Tumau:E le gata ina fa'asaoina e lenei fa'a'ese'ese le vevela ae puipuia ai fo'i vaega o le spa.E galue o se pa puipui, puipuia i latou mai mea mai fafo e pei o le susu ma fesuiaiga o le vevela, ma faʻaleleia atili ai le umi o le spa.

 

5. Fa'aitiitia Pisa:O le vaega fa'a'ese'ese PU ose fa'amama leo, fa'aitiitia le pisa mai mea faigaluega a le spa e pei o pamu ma va'alele.E fa'amautinoaina se poto masani fa'apolopolo filemu ma sili atu le to'a, e mafai ai ona e malolo e aunoa ma se fa'alavelave.

 

Faʻafefea ona faʻaogaina le PU Insulation Layer:

O le faʻavaeina o le faʻaogaina o le PU o se faʻagasologa faʻainisinia ma le faʻaeteete.E aofia ai le fa'aogaina o se mea fa'afu polyurethane i le va o puipui o totonu ma fafo o le spa.O le foam e faʻafefe pe sasaa i totonu o le avanoa e fai ai se toniga ma faʻaauau pea.Ona fa'alauteleina lea ma fa'amaua'i, fa'atumu uma avanoa ma ana.O lenei fa'amaufa'ailoga e fa'amautinoaina le maualuga o le vevela ma le puipuiga.

 

I le faaiuga, o le PU insulation layer i fafo spas o le malosi filemu i tua atu o le mafanafana ma le malosi-efficient spa experience.O lana matafaioi i le faatumauina o le vevela, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi, faʻaleleia le tumau, ma le tuʻuina atu o se siosiomaga filemu e masani ona le talisapaia.O le isi taimi e te goto ai i totonu o lau FSPA fafo spa, ia manatua o lenei faʻailoga mataʻutia o le mealilo lea i lou mafanafana ma le malolo.O le togafiti fa'ataulāitu e fa'atumauina ai lau oasis e vala'aulia i le tausaga atoa.