Ke Hana ʻana i ka Lewa Pono no ka ʻike ʻauʻau loko

ʻO ka ʻauʻau ʻauʻau i loko o kahi ʻauʻau ʻoluʻolu a me ka maluhia e hiki ai iā ʻoe ke hoʻomaha a hōʻoluʻolu i ka ʻoluʻolu o kou home ponoʻī.ʻOiai he makemake pilikino ia, aia nā manawa kikoʻī i ka hoʻohana ʻana i kahi ʻauʻau ʻauʻau FSPA i loko o ka hale ʻauʻau hiki ke uku nui ʻia.

 

1. Ma hope o kahi lā lōʻihi, pilikia:

ʻO kekahi o nā manawa maikaʻi loa e hoʻohana ai i kou ʻauʻau ʻauʻau i loko ma hope o kahi lā lōʻihi a kaumaha paha.ʻO ka wai mahana, ka ʻoluʻolu ʻoluʻolu, a me ka manawa hoʻokahi e hana i kahi ʻano kūpono no ka hoʻomaha.E noʻonoʻo e hoʻohui i kekahi mau kukui ʻala, mele hoʻomaha, a i ʻole nā ​​aila pono e hoʻonui ai i ka hopena hoʻomaha.

 

2. Ma nā pō hooilo hauʻoli:

I ka hāʻule ʻana o ka mahana a uwē ka makani ma waho, ʻaʻohe mea e like me ke komo ʻana i loko o ka ʻauʻau mehana e hoʻopau ai i ke anuanu.ʻO ka ʻokoʻa ma waena o ke anuanu o waho a me ka mehana ʻoluʻolu o kou ʻauʻau hiki ke hōʻoluʻolu loa i nā ahiahi hoʻoilo.

 

3. No ka pakele aloha:

Hiki i kahi ʻauʻau ʻauʻau i loko ke hoʻonohonoho kūpono no kahi hoʻokipa aloha me kāu hoa.E hoʻopololei i nā kukui, e kāpīpī i nā petals rose, a e hauʻoli i ke aniani o ka champagne i kou wā e hoʻoinu ai.He ala maikaʻi loa ia e hoʻohui hou a hana i nā hoʻomanaʻo mau loa.

 

4. Ke Pono ʻoe i kekahi "Me Time":

Pono mākou a pau i ka hoʻomaha mai ka hustle a me ka puʻupuʻu o ke ola o kēlā me kēia lā.Hiki i kāu ʻauʻau i loko ke hāʻawi i ka mehameha e pono ai no ka hoʻomaha, ka noʻonoʻo ʻana, a me ka hoʻomaʻamaʻa pilikino.E hoʻokaʻawale i kāu mau hāmeʻa, e kau i kahi mele hoʻomaha, a nānā i ka mālama ponoʻī.

 

5. No ka hoʻomaha ʻana i nā ʻiʻo ʻeha:

Inā he lā koʻikoʻi kou, he hoʻomaʻamaʻa koʻikoʻi, a i ʻole nā ​​​​ʻeha a me nā ʻeha mai nā hana o kēlā me kēia lā, hiki i kahi ʻauʻau ʻauʻau i loko ke lawelawe ma ke ʻano he spa pilikino.Hiki i ka wai mahana ke hoʻomaha a hoʻomaha i nā ʻiʻo ʻeha, ʻoiai hiki i ka paʻakai ʻauʻau ke hoʻonui i ka hopena ho'ōla.

 

6. Ma mua o ka moe:

ʻO ka ʻauʻau ʻauʻau ma mua o ka moe ʻana he ala maikaʻi ia e hoʻomaha ai a hōʻailona i kou kino ua hiki i ka manawa e hiamoe ai.Hiki iā ia ke hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hiamoe a kōkua iā ʻoe e neʻe i kahi hiamoe hoʻomaha.

 

7. E hoʻonui i ka mālama ʻili:

ʻO ka hoʻoulu ʻana i ka ʻauʻau i loko o kahi manawa kūpono e hoʻomaʻamaʻa i kou ʻili.E hoʻohana i kahi ʻōpala exfoliating mālie, hoʻomaʻemaʻe, a hauʻoli i nā pōmaikaʻi hydrating o ka wai mahana no ka mālama ʻana i ka ʻili e like me ka spa.

 

ʻO ka manawa kūpono e hoʻohana ai i kāu ʻauʻau ʻauʻau i loko o ka FSPA e pili ana i kāu mau makemake pilikino a me nā pono.Inā makemake ʻoe e hoʻopau i ke koʻikoʻi, hana i kahi lewa aloha, a i ʻole e leʻaleʻa i kekahi "manawa me aʻu," hāʻawi kāu ʻauʻau ʻauʻau FSPA i kahi hoʻi i loko o kou home ponoʻī.Ma ka hoʻonohonoho ʻana i ka leʻaleʻa kūpono a me ka noʻonoʻo ʻana i kāu mau pono, hiki iā ʻoe ke hana i ka hapa nui o kāu ʻike wai ʻauʻau i loko o ka FSPA, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka hoʻomaha, hoʻomaʻamaʻa hou, a me ke ʻano o ka pakele i kēlā me kēia manawa āu e pono ai.