Fausiaina o le Atemosifia Atoatoa mo le Aafiaga o le Ta'ele i totonu

O se tapu ta'ele i totonu o se sola'aga matagofie ma le to'afilemu lea e mafai ai ona e malolo ma toe fa'afouina i le mafanafana o lou lava fale.E ui o se mea e fiafia i ai le tagata lava ia, e iai taimi faʻapitoa e faʻaaogaina ai se taele i totonu ole FSPA e mafai ona sili ona tauia.

 

1. Ina ua mavae se aso umi ma le mafatia:

O se tasi o taimi sili e fa'aoga ai lou tapu ta'ele i totonu o le fale pe a mae'a se aso umi po'o se aso faigata.O le vai mafanafana, si'osi'omaga malu, ma le taimi to'atasi e fausia ai se si'osi'omaga lelei mo le fa'amalieina.Mafaufau e faaopoopo nisi moligao manogi, musika faafilemu, po o suauu taua e faaleleia atili ai le aafiaga malolo.

 

2. I Po malulu o le Taumalulu:

A o pa'ū le vevela ma agi le matagi i fafo, e leai se mea e pei o le goto ifo i totonu o se ta'ele mafanafana e tuliesea ai le malulu.O le eseesega i le va o le malulu fafo ma le mafanafana mafanafana o lou taele e mafai ona faʻamafanafanaina i afiafi o le taumalulu.

 

3. Mo se solaaga alofa:

O se tapu ta'ele i totonu e mafai ona avea ma nofoaga lelei mo se fa'afealofani alofa ma lau paga.Fufulu moli, sausau petals rosa, ma fiafia i se ipu vaiinu a'o e susu.Ose auala lelei e toe fa'afeso'ota'i ai ma fa'atupu manatuaga tumau.

 

4. Pe a e Manaomia sina “Me Taimi”:

Tatou te manaomia uma se malologa mai le pisi ma le pisi o le olaga i aso taitasi.O lau tapu ta'ele i totonu e mafai ona maua ai le nofo to'atasi e mana'omia mo le malolo, manatunatuga, ma le fa'amalieina o oe lava.Aveese le fesoʻotaʻiga mai au masini, tuʻu ni musika faʻamalieina, ma taulaʻi i le tausiga o oe lava.

 

5. Ina ia Toomaga Musele tiga:

Afai sa i ai sau aso toaga, se toleniga malosi, pe na'o le tiga ma le tiga ona o gaoioiga i aso uma, o le ta'ele i totonu e mafai ona avea ma au lava spa.O le vai mafanafana e mafai ona fesoasoani e malolo ma faʻafilemu maso tiga, ae o masima taele e mafai ona faʻaleleia ai le faʻamalologa.

 

6. A o lei momoe:

O le ta'ele mafanafana a'o le'i momoe e mafai ona avea o se auala aoga e fa'amalie ai ma fa'ailo atu i lou tino ua o'o i le taimi e moe ai.E mafai ona fa'aleleia atili le lelei o le moe ma fesoasoani ia te oe e tafetafea i se moe mapu.

 

7. Fa'aleleia le Tausiga Pa'u:

O le ta'ele i totonu o le fale o se avanoa sili lea e fa'amalie ai lou pa'u.Fa'aaogā se pulumu fa'amama fa'alelei, fa'asusu, ma fiafia i fa'amanuiaga fa'asusu o le vai mafanafana mo se togafitiga fa'apei o le pa'u.

 

O le taimi lelei e fa'aoga ai lau ta'ele i totonu ole FSPA e fa'alagolago i ou mana'oga ma mana'oga.Pe e te manaʻo e faʻateʻaina, fatuina se siosiomaga faʻafefe, pe naʻo le fiafia i se "taimi aʻu," o lau taʻele i totonu ole FSPA e ofoina atu se mea e mafai ona faʻaogaina i totonu o lou lava fale.E ala i le faʻatulagaina o le siʻosiʻomaga saʻo ma le mafaufau i ou manaʻoga, e mafai ona e faʻaogaina le tele o lau FSPA i totonu o le taele taele, faʻamautinoa le malolo, toe faʻafouina, ma se lagona o le sola ese i soʻo se taimi e te manaʻomia ai.