Fiafia i le FSPA Ta'u vevela i fafo ma le Aiga ile Aso Fa'afetai

O le Aso Faafetai o se taimi faapitoa o le tausaga tatou te malolo ai e manatunatu i o tatou faamanuiaga ma faailoa atu le agaga faafetai mo le tele o mea lelei i o tatou olaga.O se taimi foi e o mai faatasi ai ma aiga ma uo e faamanatu, ma ia te au, e i ai nai auala faapelepele ou te fiafia e faailoga ai lenei aso malolo.Sei o tatou tilotilo i le auala ou te filifili ai e faamanatu le Aso Faafetai, faatasi ai ma se taulaiga faapitoa i se tasi o tu ma aga e sili ona ou fiafia i ai—o le fiafia i le FSPA i fafo ma lou aiga.

 

1. Tausamiga Fa'afetai:

E le atoatoa le faafetai pe a aunoa ma se taumafataga matagofie.Ou te fiafia e saunia se taumafataga masani o le Aso Faafetai, atoa ma se pipi tunu enaena auro, mea'ai, sosi kulini, palu pateta, ma mea uma.O lo'o iai se mea fa'afiafia moni e uiga i le fefa'asoaa'i o se taumafataga ma ē pele ma fa'afiafia i a tatou mea'ai fa'amafanafana e sili ona fiafia i ai.

 

2. Tuuina atu:

O le Aso Fa'afetai o se taimi fo'i lea e foa'i atu ai, ma o lo'o taumafai fo'i ma lo'u aiga e toe foa'i atu i lo matou nu'u.Matou te foaʻi atu meaʻai i faletupe o meaʻai i le lotoifale, volenitia i fale puipui, ma auai i taʻaloga alofa.O se auala e fa'asalalauina ai le agaga fa'afetai ma fa'apitoa le aso mo isi o lo'o mana'omia.

 

3. Fa'apotopotoina o Tub Vevela i fafo:

O se tasi o tu ma aga Fa'afetai sili ona pele i totonu o lo matou aiga o le fa'aaluina o taimi lelei i totonu o le matou FSPA i fafo vai vevela.Ua manuia i matou i le i ai o se tapu vevela FSPA o loʻo tu i tuafale, ma ua avea ma faʻailoga o le malolo, fusi, ma le faʻafetai.I le Aso Fa'afetai, matou te fa'amanino le fiafia fa'atasi i le vai vevela.

 

O le FSPA Outdoor Hot Tub aafiaga:

A o goto le la ma faasolo ina mālūlū le ea, matou te faapotopoto faataamilo i le tapu vevela.O le vai mafanafana ma le puna e maua ai le malologa vave, ma o vaalele faʻamafanafana e aoga tele mo maso tiga, aemaise lava pe a maeʻa se taʻaloga faauo o le paʻi soka poʻo se savaliga faʻavave o le autumn.

 

Si'osi'omia e le to'afilemu o fafo, matou te fa'asusu i totonu o le vai vevela a'o manatunatu i fa'amanuiaga o le tausaga.Matou te faasoa atu tala, talie, ma faailoa atu lo matou agaga faafetai mo taimi fiafia, o luitau na faamalosia atili ai i matou, ma le alofa e fusia faatasi ai lo matou aiga.

 

O le tuʻufaʻatasia o vai mafanafana, malulu malulu, ma le mafutaga a tatou pele e fatuina ai se lagona tulaga ese o le toʻa ma le fesoʻotaʻiga.O se taimi e malolo ai ma mafaufau loloto, o se avanoa lelei e talisapaia ai le matagofie o le lalolagi masani ma le mafanafana o sootaga faaleaiga.

 

A o matou susu i totonu o le tapu vevela, e masani ona matou fiafia i ni meaʻai ma meainu i le vaitau, lea e faaopoopo i le siosiomaga fiafia.Ose taimi e auai atoatoa ai, tu'u ai le fa'alavelave o le olaga i aso uma ae taula'i atu i le alofa ma le fa'atasi o lo'o fa'atusalia e le Aso Fa'afetai.

 

I le faaiuga, o le Aso Faafetai o se taimi mo le faʻafetai ma le faʻamanatuga, ma o le auala ou te filifilia e faamanatu ai o se faʻafefiloi atoatoa o tu ma aga, toe faʻafoʻi atu, ma le toʻafimalie o se FSPA i fafo o le vai vevela aafiaga ma loʻu aiga.O se faamanatu o le taua o le faafetai, taimi faapelepele ma e pele, ma maua le mafanafana i fiafiaga faigofie o le olaga.