Lapataiga mo le Fa'aaogaina o Tulaga o le Vave vevela i fafo

Fa'aoga Siosiomaga:

1. O le vevela o le vai e tatau ona i ai i le va o le 0 ℃ ma le 40 ° C, ma e tatau ona faʻamautinoa e le malolo le vai i totonu o le oloa.Ona e maualalo ifo nai lo le 0°C, o le vai malulu ma e le mafai ona tafe le vai;afai e maualuga atu nai lo le 40 ° C, o le a faʻaalia se faʻailoga sese i totonu o le faʻatonuga (e sili atu i le faʻaogaina o le vevela) ma o le a le toe galue le faiga.

2. Afai e te manaʻo e tuʻu le pusa vevela i fafo i lalo o le -30 ° C, e fautuaina e faʻapipiʻi se faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faʻapipiʻi laʻei, ma e oʻo lava i le faʻaogaina o paipa pe a faʻatau.

E uiga i le Puipuiga o le Vaitafe Tub System i le Siosiomaga Maualalalo:

Pe o se faiga faʻalotoifale poʻo se faiga faʻaulufale mai, o le faʻaogaina o le puipuiga maualalo o le vevela o loʻo faʻatulagaina i totonu o le faiga.A lava le vai ma fa'aola le eletise, pe a maualalo le vevela i se tulaga fa'apitoa (o le faiga fa'apitonu'u e tusa ma le 5-6 ° C, ma le fa'aulufale mai e tusa ma le 7 ° C), o le a fa'aosofia ai le maualalo o le vevela. galuega puipuia o le faiga, ona tuʻuina atu lea e le faiga le faʻavevela e amata seia oʻo i le vevela o le 10 ℃, ona taofi lea o le vevela.

Tagata e mana'omia:

1. O le taimi e faʻapipiʻi ai le pusa vevela i fafo e fautuaina e faʻapipiʻi ma faʻamalosi i le faaiuga o le tautotogo poʻo le amataga o le tautoulu, o lona uiga, aʻo leʻi oʻo le vevela i le 0°C.

2. Afai e te manaʻo e faʻaaogaina i le taumalulu, ia mautinoa o loʻo lava le vai i totonu o le tubma fa'aola pea ina ia 'alofia ai le ma'aisa.

3. Afai e te le manaʻo e faʻaaogaina i le taumalulu, o vai uma i totonu o le tube tatau ona fa'amama muamua, ma siaki pe o i ai ni vai o totoe i totonu o le pamu vai po'o le paipa, tatala le so'oga vai i luma o le pamu vai, ma fa'afefe i le tele e mafai ai ona fa'amama le vai i totonu o le t.ub.

4. Afai e te manaʻomia le tuʻuina atu o le vai i totonu o le vai vevela i fafo i le taumalulu (poʻo le maualalo o le vevela), e tatau ona mafai ona faʻamautinoa o loʻo ulu atu le vai i totonu.tapue le fa'aisa a'o le'i fa'aopoopoina ia lava le vai, ona ki ai lea o le eletise i se taimi vave e mautinoa ai le fa'aoga masani.