E Fautuaina e A'au i le Ta'amilosaga Ta'amilosaga o le Tausaga

O le taliaina o se ta'aloga ta'amilo i le tausaga e aumaia ai le anoanoai o fa'amanuiaga fa'aletino, mafaufau, ma fa'alagona e saofagā i se olaga soifua maloloina ma fa'amalieina.Po o le a lava le vaitau, o le lelei o le aau e le gata i le tau poʻo le vevela.O le mea lea ou te fautua atu ai ma le loto atoa e te fiafia i lenei gaoioiga vai i le tausaga atoa.

1. Malosi Faaletino ma le Malosi:
O le 'au'au e fa'aogaina ai maso e tele ma fa'aolaina ai le soifua maloloina o le fatu.Pe o se totolo vave po o se fatafata malie, o le tete'e o le vai e ofoina atu ai le tino atoa e fesoasoani e fausia ai le tumau, malosi, ma le fetuutuunai.

2. Soifua Maloloina ole Mafaufau:
O le faatofuina o oe lava i le vai e mafai ona i ai se togafitiga faʻamalolo, faʻafilemuina le mafaufau ma faʻaitiitia ai le atuatuvale.O le gaioiina o le aau e mafai ona maua ai se aafiaga mafaufau loloto, faʻalauteleina le malolo ma le manino o le mafaufau.

3. Fa'atonuga o le vevela:
O le aau i masina mafanafana e maua ai se sola ese mai le vevela, ae i vaitau malulu, o se vaitaele vevela poʻo se fale i totonu e mautinoa e mafai lava ona e faʻaogaina i lenei gaioiga.O le siosiomaga pulea e mafai ai ona e nofo lelei e tusa lava po o a tulaga i fafo.

4. Fa'amalositino maualalo:
O le aau e malu i sooga ma maso, ma avea ai ma se faamalositino lelei mo tagata o vaitausaga uma ma le malosi.E faʻaitiitia ai le lamatiaga o manuʻa e masani ona fesoʻotaʻi ma gaioiga maualuga, ma avea o se filifiliga gafataulimaina mo le malosi umi.

5. Fesootaiga Vafealoai:
O le auai i se kalapu aau, auai i vai aerobics, pe na o le asiasi atu i se vaitaele a le nuu e tatala ai le faitotoa i fegalegaleaiga faaagafesootai.O le fegalegaleai ma aumea fautasi e fa'atupuina ai le lagona o le auai ma fa'aopoopoina se va fealoa'i i au fa'amalositino masani.

6. Fa'ateleina le Gafatia o Mama:
Ole manava fa'atonutonu e mana'omia ile aau e fa'aleleia ai le malosi ole mama ma le okesene.O lenei mea e mafai ona aoga faapitoa mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai faʻafitauli o le manava, fesoasoani i le faʻaleleia atili o le soifua maloloina o le manava.

7. Puleaina o le mamafa:
O le aau e mu lelei ai kalori, e fesoasoani i le puleaina o le mamafa ma le lagolagoina o le tino maloloina.Ose mea e maualalo le a'afiaga i fa'amalositino fa'ale-laueleele, lelei mo i latou o lo'o taumafai e fa'aitiitia pauna fa'aopoopo.

8. Fiafia ma Fiafia:
O le aau e le gata o se toleniga ae o se gaoioiga fiafia foi.O le lagona o le fa'ase'e i le vai, o le lagona o le leai o se mamafa, ma le fiafia i le fa'ata'ita'iina o ta'aiga eseese e mafai ona fa'aopoopoina se elemene o le fiafia i au masani.

O le aau i le tausaga atoa o se tupe fa'aalu i lou soifua manuia e ofoina atu taui i tua atu o le malosi fa'aletino.O le malosi e aau tusa lava po o le a le vaitau e faʻamalosia ai oe e faʻatumauina se faiga faʻamalositino faifaipea aʻo e fiafia i mea faʻapitoa ole vai.E ala i le taliaina o le aau e fai ma fa'ata'ita'iga i le olaga atoa, o lo'o e filifilia se ala e fa'aleleia atili ai le soifua maloloina fa'aletino, soifua manuia o le mafaufau, ma se tulaga fa'atamaoaigaina atoa o le olaga.